U okviru jučerašnjeg obilaska Zadarske i Šibensko-kninske županije hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je na Višnjiku pripremni sastanak za nadolazeće predsjedničke izbore na kojem su sudjelovali, gdje je simpatizerima i predstavnicima temeljnih ogranaka HDZ- Zadarske županije najavila pobjedu na predsjedničkim izborima.

- HDZ je ona stranka koja je imala ljude, snagu i srce za dovesti Hrvatsku do neovisnosti i pobjede, a danas se bori za blagostanje svake hrvatske obitelji. To je dužnost ove hrvatske generacije. I zato krenimo večeras! Iz Zadra, Šibenika, svakoga hrvatskoga grada, svakoga hrvatskoga mjesta, svakoga hrvatskoga doma - po novu pobjedu za našu Hrvatsku!, poručila je Grabar-Kitarović, prekidana glasnim pljeskom i ovacijama.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta ponovio je da je Zadar utvrda HDZ-a, u kojoj je ta stranka uvijek pobjeđivala, pa će pobijediti i na sljedećim izborima.

- Naša predsjednica je brend u svijetu i mnogi stranci govore da su bili u zemlji Kolinde Grabar-Kitarović te da bi bili sretni kada bi oni imali takvog predsjednika. Predsjednica je pridonijela snažnome međunarodnom pozicioniranju Hrvatske, održava kontakte s dvojicom najmoćnijih ljudi svijeta, Donaldom Trumpom i Vladimirom Putinom. I zato će opet pobijediti!, zaključio je Kalmeta.