Na trim stazi u Sportskom centru Višnjik pod motom hodanjem do zdravlja u subotu je održana manifestacija u sklopu obilježavanja Nacionalnoga dana hodanja.

Na području Republike Hrvatske ta se manifestacija održava u organizaciji Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i to kao dio akcije koju je potakla Međunarodna organizacija za organizaciju treninga Sport za sve, a prihvaćeno je da se prvi vikend u mjesecu listopadu obilježi hodanjem diljem svijeta.

- Imali smo 60-ak sudionika različitih dobnih kategorija, od najmlađih predškolaca, do umirovljenika. Ovakve i slične manifestacije potiču naše sugrađane da se kontinuirano bave fizičkim aktivnostima u skladu sa svojim potrebama i navikama i tako značajno utječu na kvalitetu svoga zdravlja, pa i življenja, kazao je za službene stranice SC Višnjik Dražen Adžić, koordinator zadarske akcije koju je proveo i nadzirao s kolegicom Marijanom Ikić i kolegom Božom Bičićem.

Sudionici zadarske akcije za uspomenu su dobili prikladne majice, a kako je bilo na trim stazi pogledajte u galeriji koju je objavio SC Višnjik!