Na internetskim stranicama Grada Zadra objavljena je brošura "Savjet mladih Grada Zadra", kojom se on predstavlja mladima te ostalim zainteresiranima.

- Ovom brošurom želimo podići svijest o značaju, funkcijama i aktivnostima savjeta mladih te predstaviti rad Savjeta mladih Grada Zadra koji se konstituirao 27. ožujka 2018. godine. Mlade obilježava neaktivnost u društvu, dok nam je želja da se aktivnost mladih poveća, radi čega smo između ostalog i sastavili ovu brošuru. Vođeni našim primjerom, nadamo se da ćemo potaknuti nekoga od vas na aktivno sudjelovanje te da ćete nam se pridružiti u izvođenju naših aktivnosti, kaže u uvodnim riječima predsjednik Savjeta Jurica Bosnić.

Putem e-mail adrese [email protected] mladi se mogu obratiti Savjetu te iznijeti svoj plan aktivnosti, prijedlog ili kritiku. Nakon izvješća o dosadašnjim aktivnostima na kraju brošure su informacije o načinu funkcioniranja Grada Zadra te o budućem Centru za mlade .

- Savjet mladih „jak" je onoliko koliko su „jaki" njegovi članovi te se nadamo da će vođeni našim prirnjerom i iskustvorn idući Savjet mladih biti još jači i aktivniji, oporučio je Bosnić.

Brošura je dostupna na poveznici http://infoturist.hr/savjetmladih/.