NOVO U Policijskoj upravi zadarskoj dobili smo više informacija o prometnoj nesreći koja se u 13:30 sati dogodila na raskrižju ulica Franje Tuđmana i Stjepana Radića.

Očevidni tim je utvrdio kako je sudar triju vozila izazvala 51-godišnjakinja koja je oduzela prednost prolaska na raskrižju. Vozačica je kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar. Nasreću, prošla je samo s lakšim tjelesnim ozljedama, a ostali sudionici nisu ozlijeđeni. 

Promet se ovom dionicom odvija bez zastoja. 

RANIJE U širem centru grada Zadrani su oko 13:30 sati začuli zabrinjavajući zvuk sirene. Ubrzo nam je stigla fotografija čitatelja koja otkriva što stoji iza toga. U Ulici Franje Tuđmana, kod staklene zgrade Croatia banke na raskrižju s Ulicom Stjepana Radića, dogodila se prometna nesreća.

Prema izjavama očevidaca, jedan automobil se zabio u semafor, a jedan u nogostup. U kolima Hitne medicinske pomoći zbrinuta je starija žena koja je jaukala od bolova. Policija zasad barata samo s informacijom da je u 13:30 sati došlo do sudara nekoliko vozila te da je odmah na mjesto događaja upućeno vozilo Hitne. Očevidna ekipa je na terenu.

- više informacija uskoro -


Autor: Krešimir Sorić (057info)