Otvorenje salona Tomić & Co u Zadru sinoć je bio veliki društveni događaj kojeg nije propustio ni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U Zagrebu je Franjo Tomić otvorio prvi prodajni centar i postao zastupnik BMW-a davne 1993. godine. Od tada je BMW među najprodavanijim vozilima u Hrvatskoj. Na svečanom otvorenju sedme poslovnice Tomić & Co premijerno je prikazan "THE 1", treće izdanje BMW-a serije 1, koji se od sada može naručiti u svim poslovnicama u Hrvatskoj.

Zagrebački gradonačelnik kao gost iznenađenja donio i cvijeće supruzi Franje Tomića koji je bio domaćin sviti iz različitih pora života. Najviđeniji su bili Zadrani, među kojima većina pročelnika te bivši i sadašnji gradonačelnik Božidar Kalmeta i Branko Dukić. 

Svečano otvorenje zadarskog salona BMW-a uz Jadransku magistralu nije propustio ni poznati glumac Enis Bešlagić, a tko je još bio, možete vidjeti u fotogaleriji našeg Krešimira Sorića.

Najprikladniji glazbeni ugođaj pružila je svojim glasom i pjesmama Zorica Kondža. I nju je cvijećem darovao najpoznatiji kavalir iz metropole.