Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za razbojništvo i tešku krađu u pokušaju.

Oko 00.20 sati u noći s ponedjeljka na utorak on je u Ulici Benka Benkovića pokušao provaliti u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva. Ubrzo nakon dojave policijski službenici su u neposrednoj blizini kioska zatekli 35-godišnjaka koji je potom uhićen i priveden u službene prostorije.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je povezan s razbojničkim činom kojeg je počinio u istom kiosku u nedjelju oko 21 sat. Tada je uz prijetnju nožem od 50-godišnje zaposlenice pokušao otuđiti novac. Kada mu je ona odbila predati utržak, 35-godišnjak se udaljio da bi se već sljedeće noći vratio na mjesto događaja i pao u ruke policiji.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je noćas uz kaznenu prijavu zbog pokušaja razbojništava i pokušaja teške krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.