Iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar obavještavaju javnost da će se od 9. rujna do 18. studenog u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Zadarskoj županiji, provesti anketno istraživanje kvalitete života, životnih stilova i zdravstvenih rizika stanovništva Hrvatske.

Istraživanje provode Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Institut društvenih znanosti „Ivo Pilar" iz Zagreba u suradnji sa županijskim zavodima za javno zdravstvo. Anketare istraživanja prepoznat ćete prema službenim iskaznicama koje će nositi oko vrata. Uzorak stanovništva koji se anketira odabran je metodom slučajnog odabira.

- Ako ste Vi jedan od potencijalnih ispitanika, molimo Vas da nam izađete u susret, odvojite malo svog vremena i uz pomoć anketara iskreno odgovorite na pitanja.
Vaše sudjelovanje je dobrovoljno, a anketa je anonimna, što znači da nigdje nećete trebati navesti svoje ime i prezime, niti se potpisati. Podaci će se koristiti samo kao skupina podataka za statističke obrade i neće se analizirati na razini pojedinaca.
Vašim iskrenim odgovorima doprinijet ćete javnom zdravstvu u Hrvatskoj.
Unaprijed Vam zahvaljujemo na suradnji!, ističu iz Zavoda za javno zdravstvo Zadar.