Kroz dva javna natječaja u Opću bolnicu Zadar prima se 20 djelatnika. Ravnatelj dr. Željko Čulina 4. rujna oglasio je dvije potrage, jednu za djelatnicima na rad na određeno ili neodređeno vrijeme te jednu za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa.

Najtraženije su prvostupnice sestrinstva kojih se na određeno vrijeme prima troje. Zapošljavaju se i dvije medicinske sestre, jedna na određeno i jedna za stalno. kao i prvostupnik radne terapije. Potraga je oglašena i za nezdravstvene radnike - višeg stručnog savjetnika prehrambene tehnologije/nutricionizma (1), višeg stručnog savjetnika za EU fondove (1), administrativnog referenta (1), spremačice (2), vozača/dostavljača (1), te dva kućna majstora, jednog električara i jednog ličioca. Većina ovih radnih mjesta odnosi se na zapošljavanje za stalno.

Raspisan je i natječaj za mjesta koja dosad nisu popunjena kroz popularnu mjeru stručnog osposobljavanja. Za plaću od 3 tisuće kuna na godinu dana primaju se dva magistra i jedan prvostupnik ekonomije te tri administrativna referenta.

Prijave se podnose u roku od 8 dana od objave natječaja, a više o uvjetima potražite na linku.