Prodaja godišnjih pretplatničkih ulaznica za sezonu 2019./2020. počinje u nedjelju 1. rujna na blagajnama ŠC Višnjik.  Svi pretplatnici Košarkaškog kluba Zadar, prilikom kupnje, dobiti će na poklon navijačku majicu.

Prijašnji pretplatnici svoja dosadašnja mjesta moći će rezervirati u prva dva tjedna prodaje, a nakon navedenog razdoblja, točnije, od nedjelje 15. rujna u prodaju će biti puštena sva mjesta.

Iako se godišnje pretplate osigurane za polaznike Škole košarke ukidaju, polaznici će ipak zadržati pogodnosti ulaska na utakmice u kojima je KK Zadar domaćin. Ove sezone, umjesto godišnjih pretplata, polaznici će moći najaviti svoj dolazak najkasnije 48 sati prije određenog susreta putem odgovornih osoba, odnosno trenera, koji će zajednički grupni dolazak najaviti Klubu putem službenih elektronskih adresa te će im mjesta biti osigurana.

Cijene godišnjih pretplata bit će na razini prošlogodišnjih, a i ove sezone, u suradnji s klupskim partnerom OTP bankom i njihovim programom vjernosti OTPetica svim zainteresiranima omogućit će se kupovina godišnjih pretplata s popustom od 10%. Također, dnevne ulaznice za zonu Tribina moći će se, kao i prošle sezone, kupiti za 1 kunu.

Redovne cijene godišnjih pretplata su: Teleskop, Press tribina i prsten po 500 kuna te tribina 400. Dnevne ulaznice za HT Premijer ligu bit će u prodaji po 30 i 20 kuna, za playoff po 40 i 30, a za ABA ligu najskuplje - po 45 i 35 kuna.

Radno vrijeme blagajni ŠC Višnjik: Pon - Pet: 10:00 - 18:00 sati; nedjelja (1. rujna) 10:00 - 18:00 sati.