Prije nepunih mjesec dana vjenčao se poznati zadarski epidemiolog, dr. Alan Medić i  dobio vrlo originalan vjenčani poklon - televizijsku nagradu Emmy. Dar je to vjenčanog kuma, poznatog kreativnog direktora na CBS televiziji, Petera Radovicha koji se više puta okitio tom prestižnom nagradom zahvaljujući prvenstveno Super Bowlu.

Iako je napravio karijeru iz snova, rođeni Amerikanac Peter Radovich ostao je duboko vezan za zemlju i mjesta odakle su u New York došli njegovi roditelji. Osobito za Neviđane, odakle je podrijetlom i dr. Medić te većina uzvanika na svadbenoj večeri, održanoj uz bazen Kolovare (uz kojeg je dr. Medić godinama radio u staroj zgradi Zavoda za javno zdravstvo).

Medijska zvijezda u Hrvatskoj, Pete Radovich svake godine ispriča jednu novu priču o sebi i svom stvaralaštvu. Ovaj put, Peter je u Gloriji otkrio svoje prijatelje s kojim je proveo djetinjstvo u Neviđanima i koji su mu i dalje jako važni u životu na dva kontinenta. Za Zadar je vezan i sa stanom kojeg je kupio na Kalelargi, dok će naše poznate košarkaše, doznajemo, ovjekovječiti u jednom od svojih sportskih dokumentaraca.