U Fun Parku Biograd večeras se odvijala akcija spašavanja gostiju koji su ostavili visjeti u zraku na vrtuljku, javljaju 24 sata

- Već sat vremena vise na vrtuljku. Ima među njima i djece. Visoko su gore na oko 30 metara. Vidjela sam radnika parka kako se penje po vrtuljku i pokušava razgovorom umiriti goste koji se ljuljaju na vjetru. Čini mi se da su svi smireni, rekla nam je čitateljica 24sata koja je svjedočila događaju. 

Iz Javne vatrogasne postrojbe Biograd potvrdili su događaj oko 20 sati.

- Već smo pola sata tamo, ali ne možemo napraviti ništa jer nemamo ljestve da skinemo ljude s te visine. Naše su ljestve na popravku u Njemačkoj pa smo zamolili kolege iz Zadra da nam dovezu svoje ljestve, rekao je prvo Darko Banić, zapovjednik JVP Biograd.

Akcija spašavanja ipak je krenula iza 20 sati. Iz policije su također potvrdili da su oko 19.30 sati primili dojavu te da su vatrogasci izašli na teren, a iz samog Fun Parka nisu imali komentara kad su ih kontaktirali.

- Čula sam kako roditelji viču djeci: Izdrži još malo. Vatrogasci su bili kod njih i pripremali se da ih spuste. Djeca koju su već spustili sigurno na tlo vesela su i čini se da nisu uspaničena niti preplašena, rekla je čitateljica.

Zapovjednik JVP Biograd potvrdio je kako su zadnje goste skinuli oko 20.30.

- Sve je proteklo u redu i nije bilo nikakve drame, rekao je Banić za 24 sata.