NOVO Iz Policijske uprave zadarske stiglo je priopćenje o prometnoj nesreći koja se danas oko 14,20 sati dogodila na DC 306, između mjesta Kožino i Petrčane. 

U slijetanju s ceste izgubljen je još jedan mladi život. Prema informacijama iz PU zadarske, na licu mjesta smrtno je stradao 23-godišnjak, dok su 34-godišnjakinja i 27-godišnjak zadobili lake tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja policijski službenici Postaje prometne policije Zadar obavili su očevid kojim je rukovodio dežurni državni odvjetnik Goran Troskot, a promet se na tom dijelu ceste za vrijeme trajanja očevida odvijao uz privremenu regulaciju prometa policijskih službenika.

Policijski službenici i dalje provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ove prometne nesreće. Više informacija bit će poznato u nedjelju.

NOVO Oko 17:45 sati završen je očevid tragične prometne nesreće koja se oko 14:20 sati dogodila na državnoj cesti D306 kod Kožina.

Policija još utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do slijetanja automobila Peugeot zadarskih registracija i smrti jedne osobe. Kako doznajemo, druge dvije osobe, u dobi od 34 i 27 godina, nalaze se van životne opasnosti. S lakšim tjelesnim ozljedama zbrinute su u Općoj bolnici Zadar. Identitet poginule osobe bit će poznat uskoro, čim se izvrše dodatne radnje potvrde državnog odvjetništva i policije.

Tijekom trajanja očevida promet se odvijao naizmjenično uz prometnu regulaciju policijskih službenika.

RANIJE Stravična prometna nesreća dogodila se danas oko 14:20 sati na državnoj cesti D306 između Kožina i Petrčana.

Prema prvim informacijama iz PU zadarske, došlo je do slijetanja vozila zadarskih registracija. Jedna osoba poginula je na licu mjesta, dok su dvije hitno prevezene u Opću bolnicu Zadar. U tijeku je policijski očevid, a cesta je otvorena za promet koji se odvija usporeno.

Naši fotoreporteri Marko Dimić i Krešimir Sorić bili su na licu mjesta. Na fotografijama je vidljivo kako je automobil probio ogradu i završio u jarku, okrenut na krov.

- više informacija uskoro -