Zadrani nisu trebali čekati niti mjesec dana na novo veliko nevrijeme. Oko 20:45 sati kiša nošena olujnim vjetrom poharala je zadarsko područje. Telefoni nadležnih službi nisu prestajali zvoniti zbog porušenih stabala, poplavljenih prometnica, automobila, prostorija...

Prema prvim informacijama iz OKC-a PU zadarske, nasreću nema ozlijeđenih osoba. Vatrogasci su zabilježili 30-ak intervencija na potezu od Nina do Biograda te na otocima.

- Najviše poziva odnosi se na porušena stabla na prometnicama. Od ostalih slučajeva zabilježili smo nasukavanje jahte u Sukošanu. Putnici su spašeni, a plovilo je već osigurano konopima. Imali smo akciju spašavanja osobe zaglavljene na četvrtom katu zgrade kao i više ljudi iz lifta. Trenutno je aktivno 15-ak intervencija, doznajemo u Županijskom vatrogasno-operativnom centru.

Od čitatelja smo dobili fotografiju nasukane jedrilice na Obali kneza Trpimira, nasuprot Gimnazije Franje Petrića. Više informacija o šteti, koju je za sobom ponovno ostavilo nevrijeme, bit će poznato u jutarnjim satima.