PU zadarska jučer je zabilježila tri narušavanja javnog reda i mira, od čega su dva bila radi imovinsko-pravnih odnosa, a jedan zbog nesuglasica na parkiralištu.

U srijedu u jutarnjim satima u Kruševu 73-godišnjakinja je vrijeđala žensku osobu u dobi od 56 i mušku osobu u dobi od 71 godinu radi nerazriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Dobila je mjeru opreza zabrane približavanja dotičnima, kao i optužni prijedlog radi narušavanja javnog reda i mira.

Oko 11 sati u Povljani na Pagu 75-godišnjak i 66-godišnjak verbalno su se sukobili radi imovinsko-pravnih problema. Počelo je tako što je 75-godišnjak razbacao kamenje koje je označavalo granicu na terenu, nakon čega je 66-godišnjak uzeo drveni štap kojim ga je udario. Stariji je muškarac pritom zadobio lakše tjelesne ozljede. Intervenirala je policija, pri čemu se obojica dobila mjeru opreza zabrane približavanja i optužni prijedlog radi narušavanja javnog reda i mira.

Također, u Pakoštanima u 17:20 sati javni red i mir narušen je od strane 33-godišnjaka i 27-godišnjaka zbog nesuglasica oko parkirališta, pri čemu su obojica dobila optužni prijedlog radi narušavanja javnog reda i mira.