Novi direktor NK Zadar Damir Knežević igračima govori kako će Grad Zadar podići kredit kako bi im isplatili plaće. Kada mislite podignuti taj kredit?, pitao je gradski vijećnik SDP-a Erol Gaši gradonačelnika Branka Dukića.

Grad Zadar neće dizati nikakav kredit, demantirao je Dukić, ističući kako će tražiti neko drugo rješenje za pomoć klubu.

- Novom direktoru trebat će vrijeme da uđe u poslovanje, tu ne postoje baš papiri. Pitanje infrastrukture nije glavni razlog što smo otišli u Treću ligu, ali ostavimo Nadzornom odboru da sve to rekonstruira i da vide u kojem će pravcu ići, rekao je Dukić.

Gaši je pak istaknuo kako bi najbolje rješenje bio stečaj jer je on ionako neizbježan za zadarskog trećeligaša.

- NK Zadar ima ogromnih problema, ne zna se niti je li to udruga ili dioničko društvo. Najbolje bi bilo da ode u stečaj i kroz 5-6 godina se vrati čist i krene ispočetka. Ovako će iscrpiti novce iz proračuna, a opet će završiti na isti način, istaknuo je Gaši.

- Na tragu onoga što smo razgovarali stečaj je jedna od opcija, to sam ja najavljivao i prije. Naravno da će Grad pomagati, pogotovo zbog naših mladih, ali gradskim novcem ne smije se igrati. Ako smo doveli KK Zadar da nam transparentno kaže kakvo je poslovanje samog kluba, tako vjerujem da će doći i za NK Zadar, odgovorio je Dukić.

Mladen Malta iz MOST- a je pak tražio pisanim putem zapisnik sa sjednice Nadzornog odbora na kojoj je pod točkom razno s mjesta direktora NK Zadar smijenjen Svetko Ćustić.