Čitateljica s Dikla upozorava nas na pojavu koja se u ovom gradskom predjelu sve češće događa na kupalištima. Naime, stanari tamošnje tzv. Jokićeve zgrade redovito svoje automobile parkiraju ispod tamarisa na plaži, odnosno uz tuš za kupače, otežavajući tako pristup mještanima i turistima, uzimajući im uz to i dragocjenu hladovinu.

- U subotu, kad je bilo puno kupalište kupača iz Grada kao i stranaca koji su u apartmanima na području Dikla, ispod tamarisa našli su se automobili stanara koji stanuju u "Jokićevoj zgradi". Limeni ljubimci bili su u hladu dok ljudi s malom djecom i starije osobe moraju na mjesta gdje nema automobila.

Zadrani i njihovi gosti zbog ovakvih vozača nemaju gdje odložiti svoje stvari na potezu uz more od restauranta Sunshine pa do kafića Guama.

- I mi smo jedan turistički grad,"svi ti stanari jako vole ovaj grad". Vlasnike automobila "boli briga" gdje će se građani ovog grada kupati, kao i ovo malo turista koji borave u gradu. Uzimaju sebi za pravo da im je javno kupalište privatni parking i njihovo privatno kupalište, stoji u pismu ogorčene čitateljice.