Nedjeljno nevrijeme prozročilo je brojne štete u okolici Zadra.

Prema informacijama iz PU zadarske, oko 10:30 sati u biogradskom kampu vjetar je srušio tri stabla bora koja su pritom razbila krov mobilne kućice, jedno vozilo u vlasništvu češkog državljanina te dio krovišta skladišta od trgovačkog društva. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 10 tisuća kuna. Nešto kasnije, oko 12:30 sati u Biogradu je oštećen i automobil zadarskih registracija koji se nalazio u blizini benzinske postaje kada je na njega naletio dvorišni zid zgrade.

Oko 12:30 sati u Mrljanima na otoku Pašmanu krovna ploča s kuće pala je na vozilo zadarskih registracija, dok je oko 13 sati na Viru stradalo njemačko vozilo na kojeg je iz nepoznatog pravca doletjela drvena daska.

Oko 13 sati u Sv. Filipu i Jakovu digao se krov s Jedriličarskog kluba i završio u dvorištu obiteljske kuće. Oštećena je i fasada građevine, a šteta iznosi preko 15 tisuća kuna.

U istu uru na prometnicu na Ugljanu pao je stup Elektre, a u trenutku pada na cesti se srećom nitko nije nalazilo. U Posedarju je pak nestalo struje na sat vremena, a građani diljem županije su, kako doznajemo, imali poteškoće prilikom uspostave kontakta s dežurnima u Elektri.