Video koji je ovih dana objavljen na Instagram profilu Futsal Zadar postao je svjetski hit nakon što ga je prenio poznati Instagram profil 433, koji ima 22 milijuna pratitelja.

Utakmica je bila finale 18. izdanja Pojonskog srca, jednog od najpoznatijih malonogometnih turnira na zadarskim otocima. Kako javlja portal Naši školji, domaćini su slavili u vrlo zanimljivom finalu koje je riješeno tek u sedmoj seriji penala.

Regularni dio zaključen je rezultatom 4-4 pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca. U sedmoj seriji kapetan Poljane Stipe Pavin obranio je udarac dotad nepogrešivom Andri Magiću, da bi udarac igrača Poljane Luke Jurline privremeno obranio vratar De Lora Jure Božin, ali je lopta dobila rijetko viđenu rotaciju i nakon odbijanja od poda završila u golu za veliko slavlje Poljanaca.

Video je nakon nekoliko dana postao je prava atrakcija na društvenim mrežama, a lajkali su ga, između ostalih, Daniel Subašić, koji se trenutačno odmara u Zadru, Dominik Livaković i drugi poznati nogometaši. Objava je već dosegnula preko milijun lajkova, a video možete pogledati ovdje.