U Prvoj policijskoj postaji jutros imaju posla u obradi dva slučaja narušavanja javnog reda i mira pod kojima se vode međusobne tuče na području Grada.

Prva je tek prijavljena policiji  a dogodila se 18. srpnja u poslijepodnevnim satima. Jedna je 18-godišnjaka prijavila svoju vršnjakinju, uz to poznanicu da ju je napala u Parku Vladimira Nazora pri čemu joj je zadala više udaraca po tijelu. Oko čega su se posvađale i potukle dvije 18-godišnjakinje, to će se tek utvrditi.

Zadarska policija privela je jednog od sudionika fizičkog sukoba koji se dogodio u Ulici Davorina Trstenjaka sinoć nešto prije 21 sat. Prema prvim informacijama iz PU zadarske, do sukoba je došlo kada je 51-godišnji muškarac pokušao udariti 15-godišnje dijete u čemu ga je spriječio 50-godišnjak. Sukob se nastavio među dvojicom odraslih muškaraca s tim da je 50-godišnjak priveden u Prvu policijsku postaju dok je drugi za sad nedostupan. Protiv obojice će se podnijeti optužni prijedlog, najavili su iz Opertivno-komunikacijskog dežurstva zadarske policije.