Kad ste već prvi objavili vijest da smo dobili medalju na sajmu inovacije za naš sok od limunske trave s aronijom i jabukom, red je i da ga probate. Tako nas je jutros iznenadio Božo Grginović iz Sukošana. On je sa suprugom Ivom za taj izum osvojio bronačnu medalju u konkurenciji od 840 izlagača na najstarijem sajmu inovacija u Nürnbergu.

Probali smo sok koji je zadovoljio svojim jedinstvenim okusom. Sokovi su testirani kao prirodni diuretik i čistač organizma. Idealni za ljeto jer smanjuje znojenje.

I naš proslavljeni nogometaš Robert Prosinečki kušao ga je u Sukošanu gdje se i ošišao kod Bože, poznatog sukošanskog frizera. To nisu jedini proizvodi PG Anđela, nazvanog po Božinoj majci. Uz sokove proizvode čajeve, sapune pa čak i šampon.

Dio asortimana prirodnih sokova iz Sukošana može se naći u nekim kafićima u kojima su spoznali da su idealni za djecu, ali i za dijabetičare.
Za svoje sokove supružnici Grginović osvojili su već pet medalja. Nakon prve na sajmu u Ženevi, još veće su iznenađenje bile medalje na sajmu u Americi gdje je trend zdravog življenja te medalja sa sajma u Njemačkoj.

Medalje su marketing za sokove iz Sukošana u kojem Grginovići uzgajaju limunsku travu (sjeme te ljekovite trave našli su u Maleziji), dok aroniju nabavljaju u Krapini. Domaći i prirodni proizvod pod nazivom Naš okus.