U organizaciji udruge „Eko-Zadar" od 15. do 28. srpnja na Obali kralja Petra Krešimira IV održat će se Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda „Dani sunca".
Sajam će se pedeset i drugi put održati pod sloganom Živjeti dobro.

Tijekom svih sajmenih dana posjetitelje naše rive s jedne strane dočekat će prekrasan pogled na ljepote Zadarskog kanala, a s druge izlagači:
OPG Mladen Jezidžić iz Zadra s medom i pčelinjim proizvodima, OPG Aralica iz Šibenika s likerima od višanja i smokava, džemovima i kozmetikom na bazi maslinovog ulja, obrt „Ma cherie" iz Sesveta koji uz voćne rakije i likere donosi i suha ulja, OPG Branimir Knez iz Legrada s medom i proizvodima od meda, likerima i džemovima, OPG Vicencinović-Hergouth iz Gornje Gračenice s voćnima rakijama i likerima, OPG Pukljak iz Zagreba s prirodnom kozmetikom, a s aronijom i proizvodima od aronije OPG Šmid iz Bjelovara.

Uz med, likere, džemove i druge gastro poslastice dio sajma, sad već tradicionalno posvećen je rukotvorinama.Tako ćemo na ovom ljetnom sajmu imati prilike vidjeti Proizvodni obrt Tamikerami iz Viškova s keramičkim suvenirima i uporabnim predmetima od keramike, Domaću radinost Vranješ iz Darde s nakitom od prirodnih i recikliranih materijala, I.M.L. obrt iz Marije Bistrice s tradicijskim drvenim igračkama, Art Studio Lacani iz Zagreba s ručno rađenim nakitom i autohtonim suvenirima i po prvi put Obrt za proizvodnju i usluge Glory iz Đurđevca sa suvenirima, ukrasnim predmetima i nakitom.

Radno vrijeme sajma je svaki dan od 08.00h do 23.30h. Održavanje sajma „Dani sunca" financijski podupiru Grad Zadar i Zadarska županija.