Dan prije isteka produženog roka za dovršetak rekonstrukcije Puta Stanova, gradilište vrijedno 7 milijuna kuna zjapi prazno. 

Ne bi to bilo ništa čudno za neradni dan, no kako nam kažu stanari, tamo kao da je svaki dan nedjelja i tek se "svake prijestupne" radi u punom pogonu. Sudeći po stanju na terenu, teško da će u utorak ova prometnica biti otvorena za promet, čemu ide u prilog i činjenica da još nema ni najave iz gradske uprave kao investitora radova. Unatoč brojnim upozorenjima i pritužbama građana, pa i prozivkama od strane samog gradonačelnika Branka Dukića, Put Stanova još uvijek čeka drugi asfaltni sloj i prometnu signalizaciju. Sumnju da će radovi biti završeni i u ovom, produženom roku izrazio je i nadzorni inženjer Nenad Šužberić iz tvrtke Gin Company. Podsjetimo, zbog loše kvalitete izvedbe radova i nedovoljnog broja radnika, nadzorna služba tražila je raskidanje ugovora sa splitskim Cestarom. No u Gradu Zadru ih nisu poslušali. 

Rezultat su fotografije koje je danas snimio naš fotograf Krešimir Sorić. Pogledajte kako izgleda 500 metara dionice Put Stanova nakon više od 8 mjeseci radova!