Diplomirani ekonomist Zvonimir Ivković od danas je zaposlenik gradske uprave na radnom mjestu višeg stručnog suradnika I za financije u Odjelu za kulturu i sport kojem je nova pročelnica Dina Bušić.

Nju je na mjestu ravnateljice Koncertnog ureda "naslijedila" Melita Ivković koja nam je danas demantirala ikakve rodbinske veze sa Zvonimirom Ivkovićem. Naime, proširila se informacija kako je pročelnica Bušić, s kojom Melita Ivković nastupa u duetu Dina e Mel, zaposlila njezinog brata.

U Koncertnom uredu je za računovotkinju nedavno zapolena Nina Smoljan, a uskoro će ta ustanova koja je povećala broj zaposlenih dobiti i Upravno vijeće od troje članova.

U svakom slučaju, pored Odjela za financije Grada Zadra koji je povećan za još jednu referentice za računovodstvo, Odjel za kulturu će imati svog financijera.
Posao u Odjelu za financije, kojeg vodi pročelnik Ivan Mijolović, dobila je
Katarina Žuvić za završenom prirodoslovno matematičkom gimnazijom.

Pročelnik za komunalne poslove Robertino Dujela potpisao je rješenje kojim je i on zaposlio jednog diplomiranog ekonomista. Tomislav Sikirić je primljen na određeno za višeg stručnog suradnika II - za prometno redarstvo, radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao. Danas je trebao doći u gradsku upravu gdje bi mu trebali osigurati prostor za rad.

Prema istoj objavi na stranici Grada Zadra, Ivan Jurić sa srednjom stručnom spremom špedicijsko agencijskog tehničara, od danas je novi komunalni redar. Gradska uprava buja li buja... Čeka se ishod natječaja za tajnička mjesta pročelnice Bušić i pročelnika Tomislava Korone.