Prema fotografijama koje smo dobili od naših čitatelja s lica mjesta, prijepodne se na Bulevaru dogodila strašna prometna nesreća. U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su nam dojavu iza 11 sata o prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva vozila te je među dvije stradale osobe i jedna koja je bila pješak.

Obje unesrećene osobe su odvezene u bolnicu gdje je i bila i ekipa za očevid, odnosno policajci koji su naknadno dostavili službene informacije o prometnoj nesreći. Ona se dogodila na raskrižju Ulice Ante Starčevića i Tuđmanove.

Prema informacijama nakon obavljenog očevida vozilo, riječkih registracijskih oznaka, kretalo se Ulicom Ante Starčevića te je prošlo kroz crveno svijetlo na raskrižju s Tuđmanovom ulicom. Iz tog smjera je došlo vozilo zadarskih registracijskih oznaka te je došlo do sudara. Od siline udarca auto riječkih oznaka završilo je na krovu, a zadarsko se odbilo i "pokupilo" djevojčicu s biciklom. Ona je još na promatranju u bolnici gdje je i putnica iz riječkog auta. U PU zadarskoj iza 14 sati još nisu znali težinu njezinih ozljeda, a samim time nije okončan ni očevid prometne nesreće.

U nedjelju ujutro doznajemo da je 11- godišnja djevojčica zadobila lakše ozlijede dok za  putnicu iz auta, nisu imali ništa zavedeno u biltenu.