Prošlogodišnji postav foto natječaja Hrvatske zajednice županija „Volim svoju županiju", u čijem se sastavu nalaze dvije fotografije iz Zadarske županije - autorice Danijele Pedišić i autora Ivana Knezovića, danas je doniran novoj zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar. 

Fotografije su ravnatelju Željku Čulini uručili predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk te zadarski župan Božidar Login.

„Ove smo godine donijeli odluku da postav izložbe svake godine po završetku „turneje", doniramo jednoj od županijskih ustanova. S obzirom na to da je jedna od pobjedničkih fotografija prošlogodišnjeg postava upravo iz Zadarske županije, molili smo Županiju da nam predloži ustanovu na čijim bi zidovima one mogle nastaviti pričati priču o našoj prekrasnoj zemlji. Gledajući kako se uklapaju u prostor, mogu samo reći da je ova bolnica odličan odabir", rekao je Pauk ističući da je ideja o donaciji došla iz želje da se pacijentima što je više moguće uljepša boravak u bolnici.

Zadarski župan Božidar Longin izrazio je zadovoljstvo radom zadarske Opće bolnice: „Svim djelatnicima želim zahvaliti na trudu i brizi o pacijentima. Mi ne možemo pomoći u tom, težem dijelu brige oko pacijenata, ali možemo na ove zidove prenijeti priču o našoj prekrasnoj zemlji - zemlji koja ima i more, i ravnicu, i planine, ali prije svega ljude koji ju čine takvom kakva jest ". Ravnatelj Čulina istaknuo je da kroz zadarsku bolnicu svaki dan prođe tisuće pacijenata zbog čega je važno da im boravak u tom prostoru bude što ugodniji.

Foto natječaj „Volim svoju županiju" već četiri godine priča priču o ljepotama Lijepe Naše, a postav putujuće izložbe po prvi puta doniran je jednoj ustanovi.