Povodom proslave 120 godina postojanja Planinarskog društva Paklenica donosimo vam raspored prigodnih programa u lipnju, kojeg je na konferenciji za medije predstavio predsjednik društva Domagoj Diklić.

Uvodna događanja zakazana su za srijedu, 12. lipnja i subotu, 15. lipnja. U srijedu će se održati predavanje o izgradnji planinarskog društva Vlaški grad u prostorijama PD Paklenica od 20 sati. Predavanje će održati predsjednik društva Domagoj Diklić. U subotu će se predstaviti planinarsko društvo i njegove aktivnosti na Trgu pet bunara s početkom od 19 sati. Uključivat će dijeljenje promo materijala, radionicu sportskog penjanja te demonstracije korištenja tehničke opreme.

Glavno događanje održat će se u subotu, 22. lipnja, a radi se o Susretu planinara i otvaranju skloništa Vlaški grad. Tog će se dana u 8:30 sati organizirano krenuti prema planinarskom skloništu s visoravni Malo Libinje uz pratnju vodiča iz Stanice planinarskih vodiča Zadar. U 21 sat održat će se zabavni program uz koncert Jimmy Shakersa i Utvara.

U nedjelju, 23. lipnja održat će se radionica Ljekovitog bilja na Velebitu, izlet (Libinje-Orljača-Mala Paklenica) i pokazna vježba GSS-a Zadar (potražni pas).
Dodatne informacije možete dobiti putem internet stranice PD Paklenice i/ili putem Facebook stranice PD Paklenica.