NOVO Prema službenim informacijama iz Policijske uprave zadarske, u srijedu u 21:07 sati u Ulici Domovinskog rata požar je zahvatio osobni automobil njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji Zadranin. 

Automobil je planuo tijekom vožnje, a 46-godišnjak je srećom na vrijeme iskočio iz vozila. Nema ozlijeđenih osoba, a brzom intervencijom policije i vatrogasaca požar je izgašen već u 21:25 sati. Tijekom dana provest će se očevid kojim će se utvrditi točan uzrok, materijalna šteta i druge okolnosti požara.

Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a od čitatelja smo dobili videozapis vatrenog prizora: 


View on YouTube

RANIJE Gusti crni dim nadvio se nad širim centrom Zadra! Kako doznajemo u Županijskom vatrogasno-operativnom centru, uzrok je požar na automobilu u blizini trgovačkog centra na Voštarnici. 

S obzirom na to da je dojava stigla oko 21 sat, zasad nije dostupno više službenih informacija o događaju. No kako doznajemo od očevitkinje, koja nam je poslala i fotografije s lica mjesta, automobil marke Mercedes planuo je kod autobusne stanice u Ulici Domovinskog rata, u neposrednoj blizini raskrižja sa Splitskom ulicom. Vozač je srećom na vrijeme napustio vozilo. Vatra je stavljena pod kontrolu, a policija preusmjerava daljnji promet ovom dionicom.