Zadar, 11. lipnja 2019. - Gotovo da ne postoji osoba koja ne posjeduje sunčane naočale. Nekima su neizostavni modni dodatak i neizbježne su prilikom svakog izlaska iz kuće, a neki ih nose tek povremeno. Ipak, sunčane naočale ne bismo trebali smatrati samo dobrim modnim dodatkom. Njihova je primarna zadaća zaštititi oči od štetnog djelovanja UV zraka. Stoga svoju inspiraciju pronađite u sjajnom izboru trgovina iz Supernova centra Zadar.

Prilikom kupovine sunčanih naočala svakako se treba fokusirati i na njihovu kvalitetu, te važnu ulogu zaštite očiju i zdravog vida. Srećom, danas su tržište preplavili modeli širokog raspona cijena i primjerene kvalitete stakala pa su tako naočale koje će dobro odraditi svoj primarni zadatak, ali i jako dobro izgledati dostupne svima. Jednako tako, brojni brendovi puno pažnje ulažu u dizajn svojih primjeraka pa je ponuda raznih stilova zaista opsežna. Ljubitelji klasike često su godinama vjerni svojim omiljenim i provjerenim modelima koji savršeno odgovaraju njihovom obliku lica ali i stilu odijevanja.

Okviri nosivi u gotovo svim prilikama, osim što su ekonomičan izbor, godinama ne izlaze iz mode pa ćete jednako trendi i suvremeno izgledati tijekom brojnih sezona i u svim prigodama. Unatoč popularnosti bezvremenskih modela, iz sezone u sezonu svjedočimo pojavljivanju nekih novih trendova i linija bez kojih u šetnji gradom nećete moći vidjeti ni jednu ljubiteljicu mode i trendsetericu.

Odabir ovakvog modela svakako će odraziti vašu modnu odvažnost, a čak i u nešto jednostavnijem outfitu zablistat ćete poput zvijezde Instagrama. Bavite li se sportom ili se na drugi način rekreirate na otvorenom, ne podliježite mitu da sportske aktivnosti i zaštita vida ne idu zajedno. Kvalitetne sunčane naočale tada su jednako važne, a za takve prilike birajte sportske modele posebno prilagođene korištenju za vrijeme sportskih aktivnosti.

Tražite li svoj novi model sunčanih naočala, ponuda Supernova centra Zadar neće vas razočarati. Naočale potražite u mnogim optikama smještenim u centru, a svakako istražite i ponudu ostalih trgovina u koje je ljetna limitirana ponuda naočala već stigla i obiluje najpopularnijim modelima po vrlo atraktivnim cijenama.

Artikle predložene na slici potražite u trgovini C&A.