Službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom Zadrana, dvojicom 20-godišnjaka i 36-godišnjakom koji su sudjelovali u noćnom subotnjem okršaju u ugostiteljskom objektu u Ulici Ruđera Boškovića. 

Vijest o incidentu ubrzo se proširila u javnosti zbog toga što se tamo nalazio i Darko Kovačević Daruvarac, pravomoćno osuđen za brutalni napad na 18-godišnju Zadranku. No policija je utvrdila kako on nije sudjelovao u sukobu. 

Prema dosadašnjim rezultatima istraživanja, ranije spomenuti trojac se oko 1:40 sati u noći verbalno i fizički sukobio prilikom čega su letjele čaše i stolice. Nitko nije ozlijeđen, a kako doznajemo, dvojica 20-godišnjaka i 36-godišnjak privedeni su danas sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Zadru uz optužne prijedloge zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon saslušanja otpušteni su na slobodu no time ne završava policijska obrada ovog događaja. I dalje se ispituju svjedoci i potencijalni sudionici, a još nije poznat ni službeni uzrok sukoba.