Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnim 16-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 17. veljače u Ulici Benka Benkovića u Zadru, iz trgovine otuđio razne artikle, a kada ga je uočila djelatnica zaštitarske službe, isti ju je odgurnuo i udaljio se.

S četvrtka na petak u ulici Put Stanova u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 64-godišnjakinje, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna. Iste noći provaljeno je u ugostiteljske objekte u Ulici Nikole Tesle i Splitskoj ulici, gdje je šteta također nekoliko tisuća kuna.

U petak oko podne u ulici Borelli u Zadru, nepoznati počinitelj je iz ruksaka u vlasništvu 82-godišnjeg državljanina Japana otuđio dijelove fotoaparata (leća, memorijska kartica) i majicu. U Ulici Antuna Barca otuđen je mobitel u vlasništvu 24-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna, a u Ulici Bleiburških žrtava trgovine trgovačkog društva otuđen je bicikl.