Prošlog petka produžen je rok za još osam dana u kojem je moguće prijaviti se na natječaj za administrativnu tajnicu ili tajnika Odjela za gospodarenje gradskom imovinom. Nevjerojatno da se u Gradu Zadru treći put za redom dogodio propust u sastavljanju uvjeta natječaja kojeg je trebalo upotpuniti s odredbom da se za to mjesto traži srednja stručna sprema (ekonomske, opće ili upravne) struke.

Grad Zadar je zbog toga morao platiti objavu dopune natječaja u Narodnim novinama. A gradska uprava vrvi pravnicima pa je tako i Tomislav Korona, pročelnik Odjela za gospodarenje gradskom imovinom pravniče struke. Njegovim rješenjem u taj odjel se na određeno vrijeme zaposlila Iva Zubčić dipl. pravnica. Ona će do povratka odsutne službenice na posao, odnosno prestanka njezine službe u Grad Zadar raditi na mjestu više savjetnice za poslove gospodarenjem zemljištem. U tom Odjelu do sad nije bilo takvog radnog mjesta ako je vjerovati službenim podacima na stranici Grada Zadra.

Još jedna pravnica dobila je posao na određeno u gradskoj upravi. U Odjelu za financije primljena je Romana Bajlo. Rješenje je potpisao pročelnik Ivan Mijolović kojem na šest mjeseci je trebala savjetnica za naplatu poreza i potraživanja.