U subotu je održan 1. memorijalni malonogometni turnir "Božo Bašić" u mjestu Radašinovci. Turnir su organizirali Mjesni odbor Radašinovci i Mnk Štandarac na spomen hrvatskom vitezu i bivšem igraču Mnk Štandarac Boži Bašiću, na kojem je sudjelovalo osam ekipa iz okolnih mjesta Grada Benkovca. Prije početka turnira ispred spomenika Bože Bašića, vijence su položili izaslanstvo Mjesnog odbora Radašinovci i zamjenik gradonačelnika Grada Benkovca Tomislav Klarica. Zahvaljujući Gradu Benkovcu koji je financirao asfaltiranje igrališta i izgradnju nove rasvjete, turnir se igrao pod svjetlima reflektora.

U finalnoj utakmici snage su odmjerile ekipe Vrana i Bulić pred prepunim gledalištem i gromoglasnim navijanjem svojih navijača. U prvom poluvremenu vidjeli smo otvorenu igru, gdje je Bulić pogotkom Luke Maričića poveo 1:0. Bulić je nakon vodstva preuzeo kontrolu utakmice i stvorili su tri sjajne prilike, ali vratar Jajčanin bio je na visini zadatka. U drugom poluvremenu Vrana je na krilima maestralnog Kristiana Šarića bila bolji protivnik jer su otpustili kočnice i vidjeli smo vrhunsku utakmicu s puno prilika i sjajnih poteza. Bulić je pokušavao povezati igru i žestokim presingom izjednačiti rezultat, ali bila je to večer Kristiana Šarića koji je poravnao rezultat na 1:1 i sjajnim asistencijama pripremio je golove Polegubiću i Prtainu. 

U utakmici za treće mjesto iskusna ekipa Frigotron rutinski je pobijedila mladu ekipu Budaka 3:1. Prije početka finala u revijalnoj utakmici sastali su se stari prijatelji i susjedi veterani Radašinovaca i Banjevaca. Nakon uručenja nagrada i proglašenja pobjednika, kao pravi domaćini Mjesni odbor Radašinovci i Mnk Štandarac pripremili su bogatu večeru s domaćom janjetinom za sve nazočne gledatelje i pobjedničke ekipe. Pobjednici turnira ekipa Vrana darovali su svoja dva osvojena pečena janjca za zajedničku večeru i doživjeli prave ovacije nazočne publike. Do ranih jutarnjih sati uz pjesmu i veselje , sve nazočne zabavljao je trio Greben iz Radašinovaca.. Bila je to predivna malonogometna večer u Radašinovcima.

Igralište u Radašinovcima. Gledatelja: 300. Sudac: Zoran Mitrović

Finale : VRANA-BULIĆ 3:1
VRANA - Šarić 1, Polegubić 1, Jajčanin, Peraić, Striguljica, B.Čirjak,
Katuša, S.Čirjak, Đodan, Prtain 1.
Voditelj ekipe : Marko Đodan

BULIĆ - B.Nakić, Piplica, I.Nakić-Ićun, A.Maričić, L.Maričić 1,
Čirjak, Rubelj, N.Nakić . Voditelj ekipe : Marin Rubelj

Utakmica za 3. mjesto: FRIGOTRON-BUDAK 3:1
FRIGOTRON - F.Drlić, M.Drlić, D.Drlić, A.Gladović 1, Bašić, Došen, M.Gladović, Kartelo 2, Kvartuč, Petrina, Brajković, Tanfara. Voditelj ekipe : Ante Bašić
BUDAK - N.Orlović, K.Vunić, Bačić, Petković 1, T.Orlović, J.Vunić
Voditelj ekipe : Nikola Orlović

Najbolje ekipe:

1.mjesto : Vrana-2 pečena janjca + pehar
2.mjesto : Bulić-1 pečeni janjac+ pehar
3.mjesto : Frigotron -odojak + pehar
4.mjesto : Budak - gajba pive
Najbolji strijelac: Luka Maričić-Bulić