Udruga za suzbijanje zloporabe droga i pomoć obiteljima ovisnika Nada pridružuje se manifestaciji „Dani otvorenih vrata udruga"svojim aktivnostima.

- Otvaramo vrata naše Udruge svim zainteresiranim pojedincima ali i grupacijama kako bismo ih upoznali/informirali s našim aktivnostima s ciljem poboljšanja kvalitete života kako u obitelji tako i u široj zajednici, poručuju iz Udruge.

PROGRAM

16. svibnja u vremenu od 10.00 do 12.00 sati organiziramo akciju čišćenja ovisničkog, infektivnog pribora, na Bilom brigu. Akciji se pridružuju članovi MO BILI BRIG. Akcija počinje u 10 sati ispred trgovine KONZUM.

17. svibnja organiziramo projekciju dokumentarnog filma Branimira Kambera pod nazivom „U ŠTO IGRA". Projekcija filma održat će se u dvorani Kazališta lutaka sa početkom u 19 sati. Teme su: HEROIN, RAT I KOŠARKA. Film je rađen s puno truda, ljubavi i empatije prema malim ljudima, izravan je, necenzuiran, slobodan.

18. svibnja u prostorijama UDRUGE „NADA" Franje Petrića 3 Zadar u vremenu od 10 do 13 sati organiziramo neformalno druženje sa građanima, obiteljima, članovima kao i simpatizerima Udruge.