Uoči šestog izdanja zadarske Wings for Life World Run utrke, Aron Anderson, dvostruki pobjednik te globalne utrke obratio se medijima u Zadru.

Da zaista ne priznaje ograničenja potvrdio jeAron Anderson i preplivavši Ålandsko more koristeći samo ruke. Osvojio je Južni pol, a u jednoj sportskoj avanturi spojio je put od Stockholma do Pariza. U Švedskoj je postao inspiracija mnogima pa nije čudno da je i najtraženiji motivacijski govornik. Aron je dva puta bio globalni pobjednik Wings for Life World Run utrke, prvi put 2017. kad je u kolicima prešao 92,14 km, a zatim i prošle godine kad ga je presretačko vozilo ulovilo nakon prijeđenih 89,85 km.

Sutrašnja Wings For Life World Run utrka Aronu će biti šesto sudjelovanje na tom događaju, a prvo na zadarskoj utrci.

 Aron Anderson ove će se godine pridružiti sudionicima u Zadru na stazi, ali u ulozi reportera - izvještavat će uživo sa staze zadarske Wings for Life World Run.

Aron je ovim putem pozvao sve sudionike, ali i ostale da pridonesu plemenitom cilju ove utrke. Iako je zadarska utrka rasprodana, još uvijek je moguće sudjelovati putem aplikacije i tako biti dio globalnog poretka ili donacijom Zakladi Wings for Life.

„Važno je spoznati da postoje stvari koje su veće od nas. Jedna takva je i ova utrka. Svako sudjelovanje na organiziranoj ili App utrci te donacija vodi nas korak bliže ostvarenju cilja i pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine." istaknuo je.

Ovim putem, Aron je pozvao sve da se uključe u globalni pokret te je napomenuo da ponekad i najmanji angažman donosi velike rezultate.

„Recite svojim prijateljima za utrku, uključite se donacijom ili nas jednostavno pratite uživo. Predivno je biti ovdje i veselim se vidjeti vas sve na startnoj liniji šestog izdanja ove utrke."