U petak 17. svibnja s početkom u 10 sati u Code Hubu Zadar održat će se "Zadarska coworking priča". Tijekom događanja koje će biti usmjereno široj javnosti bit će održan Dan otvorenih vrata coworking prostora Code Hub Zadar te će se organizirati panel rasprava na temu razvoja koncepta coworkinga u Zadru.

Prostor Code Hub Zadar uređen je i opremljen kroz projekt CODE - Cooperation for Development of Cross Border Business Environment koji je pak odobren za financiranje u sklopu 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020. U prostoru, smještenom u prizemlju studentskog doma, okupljaju se brojni korisnici, poput polaznika Stručnog studija informacijskih tehnologija i drugih studijskih programa, korisnici usluga studentskog smještaja, IT poduzetnici, predstavnici potpornih institucija i drugi zainteresirani.

Code Hub Zadar mjesto je za razmjenu ideja, učenje, razvoj projekata, poticanje poduzetništva i suradnju, navodi se u pozivu građanima. Više detalja bit će poznato uskoro.