I ove godine Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira tradicionalnu manifestaciju „Hrvatska volontira" kojom žele ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Manifestacija „Hrvatska volontira" ove će se godine održati od 22. do 25. svibnja.

Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene prema humanizmu i održivom razvoju. Kada se svi udružimo i surađujemo - pletemo živu društvenu mrežu kojom oblikujemo našu budućnost i omogućujemo autentičnu povezanost među ljudima.

- Stoga potičemo sve vas, organizatore volontiranja, da se i ove godine uključite i organizirate volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za vašu zajednicu te da uključivanjem što većeg broja volontera i zaposlenika tvrtki pokažemo da zajednički možemo više i bolje. Zavolontirajmo se zajedno u manifestaciji „Hrvatska volontira 2019."!, poručuju iz Volonterskog centra Zadar.

Uskoro više informacija o načinu prijava volonterskih aktivnosti.