Jučer poslijepodne u ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 41-godišnjeg državljanina Švicarske, odakle je otuđio dva mobitela. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U isto vrijeme, policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom,  kojeg se sumnjiči da je krajem veljače u ugostiteljskom objektu u Zadru otuđio mobitel u vlasništvu drugog 40-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.
Protiv 40-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom,  kojeg se sumnjiči da je u vremenu od 08. do 11. travnja u mjesnoj lučici na Ugljanu s broda u vlasništvu 34-godišnjaka otuđio vanbrodski motor i spremnik za gorivo te sa susjednog broda u vlasništvu 69-godišnjaka, otuđio konop i nosač za vesla.
Sveukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv 40-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.