Danas je otvoreno 7 ponuda, pristiglih na natječaj za stručni nadzor na dovršetku centra Mocire za kojeg je prošlog tjedna ugovoren izvođač radova - Krekić Avangard.
Procjena vrijednosti usluge nadzora bila je 430 tisuća kuna a ona se temeljila na ponudi od 24 milijuna kuna, (sve bez PDV-a), koju je dao tada još neodabrani Krekić Avangard. Međutim, sve su  ponude ispod tog iznosa procjene  vrijednosti usluge na natječaju Grada Zadra, objavljenog 25. ožujka.

Granda projekt iz Zagreba dala je najnižu ponudu od 287 500 kuna s PDV-om, Gin Company je taj posao vrednovao s iznosom od 299 375 kuna, dok je najviša ponuda od 415 tisuća kuna pristigla od IGH iz Zagreba (iznosi s uračunatim porezom). Ostale su ponude u rasponu od 374 do 392 tisuće kuna s PDV-om.
Prije otvaranja ponuda u 13 sati elektroničkim putem dobivene su četiri ponude: Zajednica ponuditelja Jurcon projekt i Butko poslali su je u 7.14 sati kad Institut IGH, dok su dvije zadarske tvrtke D&Z i Gin Company( čiji je predstavnik jedini bio na otvaranju u gradskoj upravi), ponude iznosa dostavili iza 12 sati. Capital ing i Granda projekt iz Zagreba te zadarska Civil Engineering Consultancy svoje su ponude poslali poštom.