Tradicionalna 11. biciklijada „Od Branimira do Branimira" koja je u nedjelju odgođena zbog kiše, održat će se u subotu, 13. travnja 2019. godine s početkom u 11 sati.

Start je s Branimirove obale. Svi koji su se prijavili on line, prijava je važeća i više se ne trebaju prijavljivati, za ostale koji žele sudjelovati na biciklijadi mogu se do petka, 12. travnja u 12 sati prijaviti na mrežnim stranicama Biciklističkog kluba Zadar, Calimero sporta, Zavoda za javno zdravstvo i Zadarske županije.

Prijavom putem interneta sudionici biciklijade sudjeluju u nagradnoj igri (izvlačenju brojeva) u kojoj mogu osvojiti biciklu sponzora Calimero sporta te ostale nagrade sponzora OTP banke.

Svi koji će sudjelovati na 11. biciklijadi „Od Branimira do Branimira" na startu će dobiti majicu glavnog sponzora EVN Croatia plina, a u Ninu ih čeka topli obrok.

Budući da će zbog održavanja biciklijade od petka u 14 sati do subote u 11 sati kada kreće biciklijada, parkiralište na Branimirovoj obali biti zatvoreno, mole se građani da se ne parkiraju na trakom zagrađenom parkiralištu, odnosno poštuju oznake koje će postaviti tvrtka Obala i lučice.