Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe u dobi od 37, 26, 21 i 19 godina te jednim maloljetnikom, koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela ubojstvo u pokušaju i teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Riječ je o policijskom epilogu slučaja koji se dogodio u srijedu 3. travnja u 16,45 sati ispred trgovine u Osječkoj ulici u Biogradu. Skupina sakupljača boca zadirkivala je i potom fizički napala 43-godišnjaka, uslijed čega su ga staklenom bocom ozlijedili po tijelu. Kad mu je u pomoć pristigao 54-godišnjak, njega su također napali te ga je 37-godišnjak razbijenom staklenom bocom porezao po vratu.

Skupina je potom pobjegla s mjesta događaja, a 43-godišnjaku i 54-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su im konstantirane, nasreću, samo lakše tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstvo u pokušaju i teška tjelesna ozljeda u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nakon čega i sucu istrage Županijskog suda. Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju 26-godišnjak, 21-godišnjak, 19-godišnjak te maloljetnik predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nakon čega i sucu istrage Županijskog suda, odnosno sutkinji za mladež.