Dva tjedna od smjene Vesne Burčul, raspisan je ponovljeni javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Centra za socijalnu skrb Zadar. Kandidati za ovu četverogodišnju funkciju, koja je pod ogledalo javnosti dospjela nakon stravičnog slučaja s Paga, moraju ispuniti pet uvjeta. 

Uvjeti su sljedeći: hrvatsko državljanstvo, završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada, socijalne politike, prava, psihologije, socijalne pedagogije ili edukacijske rehabilitacije, najmanje pet godina radnog staža na stručnim poslovima u djelatnosti socijalne skrbi, položen stručni ispit, te nepostojanje zapreke iz članka 213. stavka 1. Zakona o socijalnoj skrbi koji se odnosi na kaznene postupke. Prijave na natječaj podnose se Upravnom vijeću u roku od 8 dana. 

Nakon smjene Burčul zadarski Centar za socijalnu skrb preuzela je vršiteljica dužnosti ravnateljice Martina Čuljak Jovančević koja se, sukladno tome, spominje kao izgledan kandidat za novu čelnu osobu ove institucije čiji je osnivač Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.