Športski centar Višnjik, u interesu najvišeg stupnja sigurnosti svih korisnika i posjetitelja, posebice najmlađih, podsjeća sve koji u prostoru Višnjika koriste javne prometne površine da  poštuju postavljenu prometnu signalizaciju:

- Posebno želimo upozoriti na postavljene znakove zaustavljanja i parkiranja na prometnici koja spaja istočni ulaz (sa Splitske ulice) u kompleks Višnjika, s velikim parkiralištem na južnom dijelu ŠC-a Višnjik. Ta je prometnica smještena između nedavno podignutog i opremljenog Dječjeg igrališta i Parka s poligonom za pse. Svako zaustavljanje i/ili parkiranje na bilo kojoj točki njezine trase u značajnoj mjeri otežava promet i pridonosi smanjenju sigurnosti svih korisnika i posjetitelja Višnjika, a primarno naših najmlađih sugrađana. Za nesmetano i sigurno parkiranje koristite označena četiri parkirališta, objavili su na svojim stranicama.

Regularnost uspostavljenoga prometnoga režima u cijelom kompleksu Višnjika povremeno i prema potrebi nadzirati će službenici PU zadarske, te Komunalno redarstvo Grada Zadra.