ZADAR- Sinoć je u Poliklinici Mešter otvorena prva privatna dnevna bolnica u Zadru i na širem području Dalmacije.

Deset godina nakon što je u Zadru započela s radom poliklinika dr. Mladena Meštera u prostoru koji je stradao u poplavi, Poliklinika Mešter zablistala je ne samo u novom prostoru visokog europskog standarda.

I dok zadarska bolnica muku muči s projektom dnevne bolnice za koji su dobili novce iz EU fondova, privatna inicijativa uradila je to brže i uspješnije. U to su se mogli uvjeriti svi uzvanici supružnika Verene i Mladena Mešter. Oni su posebnu zahvalu izrazili poznatom zadarskom stomatologu, dr. Damiru Zekiću, vlasniku Dental centra Dentex. Dr. Zekić ih je nakon poplave primio u svoje prostorije u poslovnom centru zgrade na Višnjiku (Hostel 4 for You), gdje je Poliklinika Mešter uredila prostor u skladu s vrhunskim uslugama koje pružaju.

- U novom prostoru smo veći, bolji s modernijom opremom. Proširili smo broj profesionalnih suradnika i usluga. Napredovali smo u neurokirurgiji, plastičnoj i estetskog kirurgiji, ortopediji, kozmetologiji.... Nabavili smo uređaj za endoskopsku kirurgiju, laserski sustav za dermatološke probleme. Imamo dvije operacijske sale i sobe za odmaranje naših pacijenata. Ovo je moderna dnevna bolnica koja u Zadru može pružiti vrhunske usluge, imao se čime pohvaliti dr. Mešter.

Prigoda Dana žena bila je razlog za čestitanje, ali i za isticanje kako je Poliklinika Mešter mjesto iz kojeg žene izlaze zdrave, lijepe i zadovoljne, kako je to na sinoćnjem otvorenju dodala jedna uzvanica, viša medicinska sestra. Uz liječnike, pratnju i prijatelje domaćina, na maloj svečanosti otvorenja nije nedostajalo ni celebrityja o čemu svjedoči fotogalerija Filipa Brale.