Kako bismo bili sigurni u kvalitetu povrća i voća koja donosimo na vaše stolove, pokrenuli smo veliki projekt i kampanju "Kupujmo lokalno" koju su naši vjerni kupci vrlo brzo prepoznali. U suradnji s malim uzgajivačima Zadarske županije, već pune četiri godine, u košarice vašeg Sonika svakodnevno stiže svježe sezonsko voće i povrće uzgojeno vrijednim rukama naših poljoprivrednika.

Cilj ove kampanje je poticanje proizvodnje i poljoprivrede diljem Zadarske županije, poticanje razvoja malih seoskih gospodarstava te kontrola kvalitete i porijekla proizvoda koji stižu u naše "Kupujmo lokalno" košarice. Brinemo se da su domaći proizvodi dostupni svima te tako usklađujemo i njihove cijene koje su vrlo pristupačne.

Kako bi vam vaš omiljeni kvartovski dućan bio još bliži, sve najnovije ponude i akcije možete pratiti na našim social media platformama. Osim na Facebooku, od ove godine potražite nas i na Instagramu gdje svakodnevno za vas objavljujemo sve što vas zanima.

Ako želite prvi saznati za sve nove akcije i super popuste, kao i novosti u ponudi, zanimljivosti te natječaje za posao, svakako se prijavite na naš newsletter i uvijek budite korak ispred.