Iz Opće bolnice Zadar stigla je obavijest o stanju djece koja su zaprimljena tijekom jučerašnjeg dana nakon što ih je 54-godišnji otac bacio s balkona u Pagu, a zadržana su na liječenju u Općoj bolnici Zadar.

- Tijekom jutra osmogodišnja djevojčica podvrgnuta je operativnom zahvatu na maksilofacijalnoj kirurgiji. Zahvat je protekao uredno. Drugo dvoje djece u dobi od tri i pet godina nalaze se i dalje na Odjelu dječje kirurgije, te je njihovo zdravstveno stanje stabilno, javio je zamjenik ravnatelja dr. Edi Karuc.

Sedmogodišnja djevojčica, koja je zadobila najteže tjelesne ozljede, jučer je prevezena u Zagreb nakon što joj se stanje stabiliziralo. Djevojčica ima višestruke ozljede glave i grudnog koša, ali zamjenik ravnatelja KBC Rebro dr. Milivoj Novak vjeruje da će se oporaviti.

- Kolege u Zadru su medicinski obavili jako dobar posao, dijete je kvalitetno zbrinuto. Došla je u najboljem mogućem stanju, pohvalio je zadarski tim dr. Novak dodajući kako je njihov rad primjer kako se dijete može i mora zbrinuti.