Na Tornadov mural na Bulevaru sinoć su nadopisane riječi iz spornog govora predsjednika  Europskog parlamenta Antonija Tajana - "Živjela talijanska Dalmacija".

Nepoznati autori s anonimne adrese medijima su poslali fotografije uz tekst:

- Sinoć je u Zadru dopisana poruka na muralu koji prikazuje ustaškog vojnika. Zadranima je jako stalo da poklonici ustaškog režima budu vjerodostojni u svojim idejama. Žao nam je gledati njihovo neznanje i zbog toga smo morali dopisati nedavnu izjavu predsjednika Europskog parlamente. Red je da ove današnje ustaše počnu učiti talijanski i da ne poštuju samo neke preminule ustaške vođe. Vrijeme je da poštuju i današnje suverene predstavnike vlastite ideologije i najmanje što mogu učiniti da ih pozdrave na njihovom jeziku: Viva la Dalmazia Italiana!! Znamo da smo im pomogli, ali ne moraju nam se zahvaljivati. Od njih očekujemo samo da nastave biti vjerodostojni!

Podsjetimo, mural koji prikazuje vojnika i poruku "Naša oluja ne prestaje" već je ranije izazvao rasprave u javnosti pa i na samoj sjednici Gradskog vijeća kada su oporbeni vijećnici upozoravali da je neprimjeren. PU zadarskoj nije dojavljen događaj povezan s oštećenjem murala navijačke skupine.