Na temelju odluka Nadzornog odbora zadarska Čistoća objavila je oglas za prodaju vozila koja im više nisu potrebna ili su neispravna.
Ako želite na kvalitetan način riješiti smeće u svom kvartu, ili imati jedinstveno vozilo za predstojeću karnevalsku povorku, na licitaciji tako možete kupiti autosmećarku STEYR 19 S 27 iz 1997. godine za 16 tisuća kuna, autosmećarku MAN iz 2001. i 2003. za 34 i 35 tisuća kuna, radni stroj Čistilica (28 tisuća), kompresor, telefonsku centralu i kuvetirku.

Mali problem s vozilima je što su neispravna i neregistrirana, no uz puno volje sve se da riješiti. Prodaja se odvija putem licitacije, koja će se održati 25. veljače u prostorijama Čistoće. Natjecatelji u licitaciji mogu ponuđenu cijenu navesti i u pismenoj ponudi, a istu mogu i mijenjati u momentu licitacije.

Predmeti prodaje se ne mogu prodati ispod početne cijene koja je bez PDV-a, te se prodaju prema načelu „viđeno-kupljeno" čime su isključeni svi naknadni prigovori. Dodatne informacije mogu se dobiti na stranici Čistoće.