Sinoć oko 18.30 sati na Krešimirovoj obali, uz cestu između lunaparka i caffe bara Mango, pronađeno je tijelo mrtvog muškarca starog 58 godina. Tijelo je pronađeno u kanalu, na mjestu izvođenja građevinskih radova. Nažalost, Hitna pomoć po dolasku nije uspjela reanimirati muškarca.

Kako doznajemo od očevidaca, nema naznaka da se radi o kaznenom djelu, no tek će pregled mrtvozornika i obdukcija potvrditi radi li se o nesretnom slučaju.

Susjedi preminulog muškarca ogorčeni su nesretnim slučajem jer smatraju da je za njega kriva loša signalizacija i zaštita na gradilištu.

- Može se pokazati da je našeg susjeda udario automobil pa je upao u kanal, ili da je na neki drugi način došlo do smrti, ali ako nema nasilne smrti netko treba snositi odgovoronost zbog nezaštićenog gradilišta. On je bio dijete nestalog branitelja, umrla mu je majka, brat, ostao je praktički sam na svijetu. Već smo pričali s odvjetnikom, ne želimo da nitko ne odgovara za ovo, rekao nam je razočarani susjed i prijatelj preminulog muškarca.