Plesna udruga Gesta održat će svoju dramsko-plesnu predstavu pod nazivom MI-jao sutra, 9. veljače, s početkom u 18 sati u HNK Zadar.

Predstava je premijerno izvedena u prosincu i zbog velikog interesa publike i brojnih sugestija umjetnička voditeljica Nena Jurišić i Gesta tim odlučili su se za još jednu izvedbu.

- Zaista smo sretni i ponosni da naši polaznici imaju ovako veliku potporu publike i to ne samo svojih bližnjih, već mnogobrojne publike koja prati Gestin rad dugi niz godina. To nam je najveća nagrada dolazak publike koja nije emotivno vezana za nekog iz Gestinog tima, plesača i glumaca već željno iščekuju priliku za dolazak na naše produkcije. Mislim da je to izvrstan pokazatelj da radimo dobro i kvalitetno i da svojim autorskim predstavama ostavljamo trag ne samo u životu naše djece plesača i glumaca već i roditelja i vjerne publike, kaže Jurišić.

Nakon druge izvedbe, ulomci će se izvoditi na plesnim nastupima u našem gradu, ali i na brojnim pozornicama. Prvo sljedeće gostovanje je na punoljetnom Plesokazu u Požegi 2. ožujka, zatim Budućnost u Nama u travnju, Centar za kulturu Trešnjevka gdje sudjeluje na susretima plesnih ansambala, gostovanje u Makedoniji, Sisku, Šibeniku i Splitu... Uz sve to priprema se nova dramsko-plesna produkcija zakazana za lipanj 2019 godine.

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar.