Posljednju sjednicu Gradskog vijeća Biograda, održanu u utorak 5. veljače, ponovno je obilježio performans oporbenog vijećnika Ante Fuzula. On se na sjednici pojavio u kostimu Djeda Mraza, koji je s malim zakašnjenjem gradonačelniku Ivanu Knezu i vijećnicima poklonio popis pod nazivom "Neispunjena obećanja lažnog Djeda Mraza". Nabrojivši brojne projekte koji su zadnjih godina najavljivani a nisu realizirani, rekao je kako je najbolje od svega što nakon svega nabrojanog još uvijek ima ljudi koji vjeruju u predizborna obećanja i u Djeda Mraza koji ih daje.

Tijekom sjednice Fuzul je pitao i zašto se financira dokumentarni film o spomeniku ždralu, ili je to spomenik gradonačelniku.

- Snimanje dokumentarca o spomeniku "Ždral" je priznanje gradu, a ne meni, bez obzira na to koliko sam za njega bio zaslužan, odgovorio mu je Knez.

Gradsko vijeće prihvatilo je prijedlog Izmjena i dopuna proračuna za 2019. godinu, koji je povećan na 208 milijuna kuna, zbog najavljenog povećanja rashoda. Grad će se u ovoj godini zadužiti za 33 milijuna kuna za izgradnju Poduzetničkog inkubatora, te 2,5 milijuna kuna za potrebe izgradnje Turističkog Informativnog Centra.

Donesena je i odluka o osnivanju Javne ustanove Centar za kulturu, koji će obuhvatiti javne gradske ustanove kao što su Zavičajni muzej i Pučko otvoreno učilište. Njihovim objedinjavanjem postići će se racionalnije i efikasnije djelovanje, postići kvalitetnije dostupnost usluga korisnicima, kao i očekivano kvalitetnije apliciranje na natječaje iz fondova EU. U ustanovi će se donijeti nova sistematizacija radnih mjesta, a predviđa se ravnatelj ustanove, voditelj Muzeja, voditelj odjela za obrazovanje, kulturu i informacije, najavio je Knez.